Pleisterwerken

Pleisterwerken zijn een van de  belangrijke stappen in de afwerking van uw renovatie of nieuwbouw. De keuze voor een ervaren stukadoor zorgt ervoor dat uw toekomstige thuis het afwerkingsniveau haalt dat het verdient.

 

Hans Wyns geeft u de garantie op een honderd procent schilderklare afwerking van uw muren en uw plafonds.

 

Alle pleister- en plafonneringswerken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst en met zorg voor het ambacht.

 

De nodige isolatie en wapeningen worden secuur aangebracht, met oog voor detail.

 

Er wordt steeds natuurgips gebruikt. Dit honderd procent natuurlijke product wordt gewonnen uit Europese groeven en bevat geen gevaarlijke of schadelijke stoffen. Natuurpleister draagt bij tot een gezond binnenklimaat in uw woning.

 

De stukadoorswerken worden uitgevoerd met professionele materialen. Er wordt continu geïnvesteerd in moderne techniek en kwalitatieve gereedschappen.

 

Na de pleisterwerken wordt uw nieuwe woning netjes achtergelaten. Dat geldt tevens voor het buitenschrijnwerk, dat we met zorg beschermen tijdens de plakwerken.

 

Valse plafonds worden bepleisterd op stucanet en stucplaten, waardoor er een ononderbroken pleisterlaag wordt geplaatst. Dit geeft een schitterend eindresultaat met hetzelfde uitzicht als een pleister op een betonnen plafond.

 

Hans Wyns verzorgt ook de cementering van uw natte cellen en badkamers. Hierdoor worden uw muren beveiligd tegen insijpelend vocht en kan u met een gerust hart kiezen voor eender welke afwerking van uw (inloop) douche.

 

Hans Wyns bvba

Meenselstraat 88, 3211 Binkom
016/63 14 08 - 0496/41 77 28
info@pleisterwerkenhanswyns.be