Bedrijf

pleister hans wyns Welkom op mijn website!

Ik zou mezelf op deze pagina graag kort willen voorstellen.

Mijn naam is Hans Wyns.

Na eerst negen jaren in loondienst gewerkt te hebben besloot ik om in 2003 de stap te wagen: ik ging met volle moed aan de slag als zelfstandig stukadoor.

Dat doe ik vandaag nog steeds en met minstens evenveel passie en motivatie als toen. Alles bij elkaar heb ik dus bijna twintig jaar ervaring.

Ik ben een zelfwerkende patroon. Dat wilt zeggen dat uw pleisterwerken door mezelf worden uitgevoerd, met de nodige zorg en aandacht voor een kwalitatief resultaat.

Een schilderklare afwerking van uw nieuwe thuis is steeds het doel.

Ik hou van het persoonlijke contact met de klanten. Wanneer u dus contact neemt, kom ik graag eens kennis maken en zelf het werk bekijken.

Mijn doelstelling is steeds kwaliteit boven kwantiteit. Vandaar dat ik liever een werk minder aanneem dan eentje teveel. Het is mijn dagelijkse betrachting om u, als klant, maximaal tevreden te stellen met het opgeleverde resultaat.

Indien u interesse hebt om met mij samen te werken, neem dan gerust contact. Doe het liever wat te vroeg, dan te laat. Op die manier kan ik u verzekeren van een correcte inplanning en komt de planning van uw project niet in gedrang.

handtekening

Hans Wyns bvba

Meenselstraat 88, 3211 Binkom
016/63 14 08 - 0496/41 77 28
info@pleisterwerkenhanswyns.be